-->
Forum forum.xup.pl Strona Główna
  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy   Rejestracja   Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj 

Problem z avatarami

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.xup.pl Strona Główna -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zak_PL



Dołączył: 27 Lut 2011
Posty: 1

PostWysłany: Pon Lut 28, 2011 12:03 am    Temat postu: Problem z avatarami Odpowiedz z cytatem

Witam, mam taki problem ze nie dzialaja mi avatary na forum. W panelu administracyjnym w ustawieniach emblematow mam wlaczone zdalne emblematy ale nie moge zmieniac tej opcji na NIE, tak samo w opcjach:

"Wlacz galerie emblematow" mam ustawione na: NIE i nie moge tego zmienic
"Wlacz wysylanie emblematow" mam ustawione na nie i tez nie moge tego zmienic.

Gdy w swoim profilu probuje dodac jakiegos avatara ze strony na ktorej hostuje swoje avatary to nic sie nie dzieje, avatar nie wyswietla sie chociaz spelnia wymagania co do rozmiaru i wagi pliku.
Wiecie jak to naprawic??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.xup.pl Strona Główna -> Problemy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach




xup.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB Š 2001, 2005 phpBB Group

torrenty | forum | darmowe fora | gry | filmy | muzyka | programy | seriale | ebooki | anime bajki | teledyski | files search